StarBlueDisc blokjes voor Geberit en TECE

StarBlueDiscToiletblokjes

Een Fris en schoon Toilet met StarBlueDisc.

Het Perfecte Toiletblokje voor uw Toilet.

StarBlueDisc heeft GEGARANDEERD, het ultieme Toiletblokje dat u kunt gebruiken in bijvoorbeeld de StarBlueDisc Toiletblokhouder (voor Geberit elementen), GROHE Fresh, de TECE Inworpschacht, de PureBasic Insert of een laag- of hooghangend reservoir.

StarBlueDisc toiletblokje zorgt voor een hygiënische reiniging van het toilet en gaat ongeveer 180 spoelingen mee.
Informatie StarBlueDisc Toiletblokjes.
De StarBlueDisc blokjes wegen 50 gram en gaan ongeveer 180 spoelingen mee. Om elk blokje zit een, in water, oplosbare folie, deze lost compleet op en gaat niet verkleven met het binnenwerk van uw reservoir.
Stacks Image 44257
Zodra u een StarBlueDisc blokje in het reservoir plaatst, begint deze te werken. Het blokje heeft ongeveer 5-10 minuten nodig om volledig in te werken. Als men na 5-10 minuten het toilet doorspoelt krijgt u een hygiënische blauwe of groene spoeling. StarBlueDisc toiletblokje zorgt voor een hygiënische reiniging van het toilet.

Als er in het spoelwater geen kleur meer zichtbaar is, is het theoretisch gezien tijd om er een nieuw blokje in te doen. Plaats echter pas een nieuw blokje als er ook de eerst volgende ochtend, na een spoeling, geen kleur meer zichtbaar is. Zo bent u er zeker van dat het toiletblokje compleet is opgelost.
Kleur & Verpakking.
StarBlueDisc toiletblokjes zijn geschikt voor:
Onze toiletblokjes passen perfect in onderstaande toiletblokhoudersystemen.

StarBlueDisc Toiletblokhouder
TECE Inworpschacht
GROHE Fresch
• PureBasic Insert
• Geberit Toiletblokhouder (art.nr. 115.610.00.1 & 115.612.00.1)
• Geberit Duo-Fresh in combinatie met een sigma40 (art.nr. 115.600.**.*)

Tevens werken ze ook in een laag- of hooghangend reservoir (keramisch of kunststof) en voor Duoblokken (niet merk gebonden).
Spatten van het closet.
Een closet behoort niet te spatten als er doorgespoeld wordt. Mocht dit toch het geval zijn kunnen er druppels op de zitting komen. Door de kleurstoffen in de StarBlueDiscs, kunnen deze druppels bij het opdrogen kleur achterlaten. Het beste is om deze direct af te doen met wat wc-papier. StarBlueDisc is niet verantwoordelijk voor verkleuringen op de zitting na het indrogen. Diverse fabrikanten van reservoirs hebben doorstroombegrenzers in hun assortiment, deze zorgen ervoor dat het water in een gelijkmatige stroom in het keramiek komt, hierdoor wordt het spatten al enigszins voorkomen.
StarBlueDisc is voordeliger!
Het StarBlueDisc toiletblokje is niet alleen voordelig in gebruik, maar ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. Blokjes van een ander merk gaan gemiddeld 30 spoelingen of 5 dagen mee.

Dat houdt in dat u per jaar ca. 75 blokjes verbruikt.
Gemiddeld kosten deze blokjes € 1,10 per stuk.
Uw kosten per jaar zijn dan ca. € 80,00.

Van de StarBlueDisc toiletblokjes verbruikt u per jaar 24 blokjes
Uw kosten per jaar zijn dan € 39,95.
Uw besparing € 40,05.